დღეს ვისწავლით ჭარხლის ფოთლიანი ხაჭაპურის – იგივე ჭახრაკინას მომზადებას.
ცომისთვის
1 კგ და 300 გრ ფქვილი ( 8 გუნდის მისაღებად)
250 მლ. თბილი რძე
1 სუფრის კოვზი მშრალი საფუარი
1 სუფრის კოვზი შაქარი
1 სუფრის კოვზი მარილი
500 მლ.თბილი წყალი
50 მლ. ზეთი
შიგთავსისთვის კი დაგჭირდებათ:
ჭარხლის ფოღოლი 400 გრამი
უმარილო ყველი 500 გრამი
100 გრ. მწვანე ხახვი
100 გრ. ქინძი
50 გრ. კამა
კარაქი
ვაცხობთ გახურებულ ღუმელში 200 გრადუსზე 15 წუთი გამოვაცხოთ ტაფაზეც.
დაწერეთ კომენტარი

გიორგი ლაღიძე არის ვებ გამოცემების Multimedia.ge-ს და Multinews.ge-ს დამფუძნებელი და მთავარი რედაქტორი