სოსისები და ძეხვეული რომ არასასარგებლო პროდუქტებია, ამაზე ყველა თანხმდება და დიდი მნიშვნელობა არ აქვს, იაფიან თუ ძვირიან პროდუქტებს შეიძენთ, ორივე შემთხვევაში მასში ისეთი ნივთერებებია დამატებული, რაც ადამიანის ჯანმრთელობისთვის მეტად მავნებელია.
ტელეკომპანია “იმედი”-ს გადაცემაში ამ თემაზე მცირე ექსპერიმენტი ჩატარდა, რომელშიც ნაჩვენებია, თუ რას იყენებენ იაფიან და ძვირიან ხორცპროდუქტებში მასის გასაზრდელად და გემოვნური თვისებების გასამდიდრებლად, რაც კიბოს განვითარების რისკს ზრდის.
დაწერეთ კომენტარი
გიორგი ლაღიძე არის ვებ გამოცემების Multimedia.ge-ს და Multinews.ge-ს დამფუძნებელი და მთავარი რედაქტორი