რას უნდა მიაქციოთ ყურადღება ხორცის დაჭრისას მანამ, სანამ კერძს მოამზადებთ (ვიდეო)
დღევანდელ ვიდეოში გეტყვით, თუ რას უნდა მიაქციოთ ყურადღება ხორცის დაჭრისას მანამ, სანამ კერძს მოამზადებთ. საქონლის და ღორის ხორცის ცხიმიან ნაწილში არის ჯირკვლები, რომელიც აუცილებლად უნდა მოაცილოთ ხორცს, წინაღმდეგ შემთხვევაში კერძი საკვებად უვარგისი იქნება.
დაწერეთ კომენტარი
გიორგი ლაღიძე არის ვებ გამოცემების Multimedia.ge-ს და Multinews.ge-ს დამფუძნებელი და მთავარი რედაქტორი