Multinews.ge – მულტინიუსი

საზოგადოებრივი ვებ სივრცე

რას უნდა მიაქციოთ ყურადღება ხორცის დაჭრისას მანამ, სანამ კერძს მოამზადებთ (ვიდეო)

დღევანდელ ვიდეოში გეტყვით, თუ რას უნდა მიაქციოთ ყურადღება ხორცის დაჭრისას მანამ, სანამ კერძს მოამზადებთ. საქონლის და ღორის ხორცის ცხიმიან ნაწილში არის ჯირკვლები, რომელიც აუცილებლად უნდა მოაცილოთ ხორცს, წინაღმდეგ შემთხვევაში კერძი საკვებად უვარგისი იქნება.

დაწერეთ კომენტარი

კომენტარის დატოვება

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო. აუცილებელი ველები მონიშნულია *